HOE HET BEGON

Het laden en lossen van schepen zit bij de familie Goeyvaerts in het bloed. Staf, de grootvader van Stan, en zijn broer Jos Goeyvaerts waren in de jaren ‘60 zowat de eersten in Antwerpen die het uitvoeren van grondwerken uitbreidden naar het laden en lossen van schepen. Zij werden daarmee dé gevestigde waarde in de regio. Ondanks dat het familiebedrijf net na de eeuwwisseling werd verkocht, bleef de kraanmicrobe bij Stan kriebelen. Zijn vader Walter stelde hem in 2012 in de mogelijkheid om GWS op te richten. Sindsdien groeide GWS uit tot een bloeiend servicegericht overslagbedrijf met 7 zeer gemotiveerde medewerkers!

U vraagt, wij draaien!

Walter startte zijn carrière zo’n 40 jaar geleden in het bedrijf van zijn vader en zijn nonkel, waar hij een weelde aan technische en operationele ervaring opdeed.  Zijn inzicht in het efficiënt oplossen van opdrachten is dan ook zijn grootste sterkte. Van oudsher zet hij de tevredenheid van zijn klanten voorop. En naast het ondersteunen van zijn zoon Stan in het bedrijf, zijn tegenwoordig ook zijn kleinkinderen een grote passie.

Al van jongs af aan is Stan gebiologeerd door machines. Zijn teleurstelling was dan ook groot toen het bedrijf van zijn grootvader werd verkocht. Niettemin moedigde zijn vader hem in 2012 aan om zijn eerste ervaringen als kraanman in dienstverband om te zetten naar een zelfstandige activiteit en bedrijfsleider in een eigen zaak; GWS hing boven de doopvont.

Zijn passie voor mechaniek en machines zijn niet louter professioneel. Langzaamaan heeft hij zich ontpopt tot een succesvol motorcrosser in zijspannen. 

LAATSTE NIEUWS

We geven je graag een update van wat er bij GWS Kraanbedrijf leeft.

FCA-gecertificeerd

Sinds 2020 is GWS FCA-gecertificeerd De Feed Chain Alliance Standaard

Bouwputten legen

GWS is van vele markten thuis. We werken voor verschillende

SCHRIJF IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

En blijf op de hoogte blijven van onze activiteiten.